Ons vlees, met zorg gekozen

Bij Slagerij Traiteur Wageveld draait alles om kwaliteit en herkomst. Wij weten precies waar ons vlees vandaan komt en werken alleen met boeren die met dezelfde toewijding en liefde voor het vak werken als wij. Van rund tot kip, elk stukje vlees wordt met zorg geselecteerd en ambachtelijk verwerkt in onze eigen slagerij in Oostvoorne.

Onze vleeessorten

Wij geloven in vlees van topkwaliteit. Daarom werken wij met runderen van het ras Belgisch Wit Blauw, bekend om de fijne structuur, malsheid en volle smaak.

Onze runderen komen van boer John de Groot in Wouw, waar dieren met respect en aandacht worden gehouden. Ze worden beoordeeld op bouw, spierontwikkeling en loopvermogen. Een gespecialiseerde veearts controleert regelmatig de gezondheid en de voeding wordt zorgvuldig bewaakt.

Op de boerderij staan de dieren in groepen die passen bij hun karakter. Zo ontstaat rust, wat belangrijk is voor het welzijn van het dier én de kwaliteit van het vlees. Het rundvlees wordt geslacht in Sprundel en komt daarna rechtstreeks naar onze slagerij, waar wij het zelf verwerken tot porties die precies aansluiten bij wat u zoekt.

Wij geloven in vlees van topkwaliteit. Daarom werken wij met runderen van het ras Belgisch Wit Blauw, bekend om de fijne structuur, malsheid en volle smaak.

Onze runderen komen van boer John de Groot in Wouw, waar dieren met respect en aandacht worden gehouden. Ze worden beoordeeld op bouw, spierontwikkeling en loopvermogen. Een gespecialiseerde veearts controleert regelmatig de gezondheid en de voeding wordt zorgvuldig bewaakt.

Op de boerderij staan de dieren in groepen die passen bij hun karakter. Zo ontstaat rust, wat belangrijk is voor het welzijn van het dier én de kwaliteit van het vlees. Het rundvlees wordt geslacht in Sprundel en komt daarna rechtstreeks naar onze slagerij, waar wij het zelf verwerken tot porties die precies aansluiten bij wat u zoekt.

Wij geloven in vlees van topkwaliteit. Daarom werken wij met runderen van het ras Belgisch Wit Blauw, bekend om de fijne structuur, malsheid en volle smaak.

Onze runderen komen van boer John de Groot in Wouw, waar dieren met respect en aandacht worden gehouden. Ze worden beoordeeld op bouw, spierontwikkeling en loopvermogen. Een gespecialiseerde veearts controleert regelmatig de gezondheid en de voeding wordt zorgvuldig bewaakt.

Op de boerderij staan de dieren in groepen die passen bij hun karakter. Zo ontstaat rust, wat belangrijk is voor het welzijn van het dier én de kwaliteit van het vlees. Het rundvlees wordt geslacht in Sprundel en komt daarna rechtstreeks naar onze slagerij, waar wij het zelf verwerken tot porties die precies aansluiten bij wat u zoekt.

Wij geloven in vlees van topkwaliteit. Daarom werken wij met runderen van het ras Belgisch Wit Blauw, bekend om de fijne structuur, malsheid en volle smaak.

Onze runderen komen van boer John de Groot in Wouw, waar dieren met respect en aandacht worden gehouden. Ze worden beoordeeld op bouw, spierontwikkeling en loopvermogen. Een gespecialiseerde veearts controleert regelmatig de gezondheid en de voeding wordt zorgvuldig bewaakt.

Op de boerderij staan de dieren in groepen die passen bij hun karakter. Zo ontstaat rust, wat belangrijk is voor het welzijn van het dier én de kwaliteit van het vlees. Het rundvlees wordt geslacht in Sprundel en komt daarna rechtstreeks naar onze slagerij, waar wij het zelf verwerken tot porties die precies aansluiten bij wat u zoekt.

Impressie van onze slagerij

[SLIDER]

Contact en adres

Dorpsplein 5
3233AL Oostvoorne
Bel: 0181-482503
info@slagerijwageveld.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Tijdelijk gesloten
08:00 t/m 18:00 uur
08:00 t/m 18:00 uur
08:00 t/m 18:00 uur
08:00 t/m 18:00 uur
08:00 t/m 16:00 uur
Gesloten

Allergenen

Van al onze producten zijn de allergenen bekend, u kunt hiernaar vragen bij aankoop in onze winkel.